Ти благодариме што нè контактираше.

Доколку живееш во општина Делчево и одбра средба во живо, нашиот стручен тим ќе те очекува во канцелариите на НВО „КХАМ“ Делчево на ул.Маршал Тито бр.69, 2320, Делчево на датумот и терминот за средба кој го одбра.

Доколку живееш во општина Свети Николе и одбра средба во живо, нашиот стручен тим ќе те очекува во канцелариите на „Организација на жените на општина Свети Николе“ на ул.Ленинова 1-1/4, 2220, Свети Николе на датумот и терминот за средба кој го одбра.

Доколку одбра термин за разговор на телефон, нашите стручни тимови ќе те контактираат на контакт телефонот кој ни го испрати, во назначениот термин.

Доколку одбра контакт преку трето лице, нашите стручни тимови ќе го контактираат на телефонскиот број кој ни го испрати.

Тука сме за тебе